2023-2024 sezonu Memecik türü zeytinlerden elde edilmiştir. Zeytinin mekanik olarak işlenmesi ile elde edilmiş üstün kalitede zeytinyağıdır.
–
Üretim tarihi ve tavsiye edilen tüketim tarihi ambalajın üzerindedir. Zeytin Yağı (+5)oC de donabilir. Tekrar çözülmesi kalitesini etkilemez. Gün ışığı ve ısıdan koruyunuz. Ağzı sıkıca kapalı şekilde muhafaza ediniz.
Zeytin Bahçelerimizin Kasım-Ocak ayı mahsulü zeytinlerimizden günlük olarak hasadının yapılarak plastik kasalarımız ile taşınması sonrası tesislerde günlük olarak erken hasat 18 c de soğuk sıkım(cold press) olarak ürettiğimiz, serbest asitliğinden dolayı naturel sızma zeytinyağımızdır.
Oleik Asit Cinsinden Serbest Yağ Asitliği Oranı: %0.8'in altındadır.
Kullanım Alanı: Pişirilen ve Çiğ yenen tüm yiyeceklerde ve yemeklerde başlangıç olarak az kullanım yapılarak, yemeğin ve yiyeceğin pişmesine yakın yada pişdikten sonra ilave edilerek kullanılmalı ve tüketilmelidir. Gurme olarak salatalar, haşlama, meze çeşitleri, az pişen zeytinyağlı yemeklerde, soslarda kullanılmalıdır. Bu şekilde zeytinyağımızın besin değerlerinden ve duyusal özelliklerinden daha fazla yararlanabilirsiniz.
Afiyet Olsun…